Wandelen in Griekenland


boogbrug van Nea Viniani (E4-reis)O.a. Nederlanders, Belgen, Duitsers, Fransen komen regelmatig naar Griekenland om de bergpaden en oude wegen op de Griekse eilanden en het vaste land te bewandelen. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Op deze pagina kunt u zien welke wandelreizen Annelies Pelt en Fred Majolée op dit moment kunnen bieden in Sterea Ellada (Centraal Griekenland), Noord-Pindos (Vikoskloof, Zagoriadorpen, Voidomatiskloof), Zuid-Pindos (Arachthoskloof, Tzoumerka), de Cycladen (Amorgos), het Pilion schiereiland en op de Sporaden eilanden Skopelos en Alonnisos.

AnnaHiking is er voor mensen die naast het wandelen meer van Griekenland en de natuur willen weten. Mensen die de inspanning van het lopen zoeken en zich daarbij graag goed verzorgd weten. We zijn er voor drukbezette mensen die ruimte willen krijgen voor nieuwe creatieve ideeen. We bieden avontuur zonder stress.

We lopen in kleine groepen zodat u alle persoonlijke aandacht krijgt die u volgens ons verdient. Vraag ook gerust naar de mogelijkheden voor maatwerk en individuele begeleiding. Individuele arrangementen kunnen elke gewenst aantal dagen hebben.

Wilt u op de hoogte blijven, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ons uitgangspunt:
U kennis te laten maken met een Griekenland dat niet breed bekend is bij de toerist.

Onze filosofie:
Overdag lekker lopen, en `s avonds een warme douche, een goede authentieke maaltijd en een comfortabel bed.

AnnaHiking is onderdeel van Annelies organiseert
© AnnaHiking 2008 - 2016    |    RB-Media Internet Solutions