Wandelen Griekenland


Wandelen en fietsen in Griekenland. 


Wandelen GriekenlandGriekenland staat bekend om zijn cultuur en historie en natuurlijk om de mooie stranden en het lekkere eten. Maar, je kunt hier ook fantastisch wandelen en fietsen. AnnaHiking organiseert wandel- en fietsreizen in Griekenland. Klik hier voor ons actuele reisaanbod in Centraal Griekenland ("Sterea Ellada", over de Olympus toppen naar Delfi), Noord-Pindos (Vikos kloof, Zagoria dorpen), Zuid-Pindos (Arachthos, Tzoumerka), Pilion schiereiland, de Sporaden eilanden (Skopelos en Alonissos) en het Cycladen eiland Amorgos.

AnnaHiking is er voor mensen die naast het wandelen of fietsen meer van Griekenland en de natuur willen weten. Mensen die de inspanning van het lopen zoeken en zich daarbij graag goed verzorgd weten.

We zijn er voor drukbezette mensen die ruimte willen krijgen voor nieuwe creatieve ideeën. Lees hier meer over Annelies Pelt en Fred Majolée en hun Griekenlandgevoel.

Heb je vragen over wandelen of fietsen in Griekenland? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina. We  zijn je graag van dienst.
 

AnnaHiking is onderdeel van Annelies organiseert
© AnnaHiking 2008 - 2016    |    RB-Media Internet Solutions