Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Andros Route trektocht individueel 2024
Reis code: CAWT214I
Type tocht: Wandelen-medium
Reis type: Individueel trektocht
Gebied: Cycladen eilanden
Aantal dagen: 12 (in te korten en uit te breiden)

Als je met de ochtendboot aankomt (vertrekt om 7:30 uit Rafina), kun je de wandeling van dag 2 ‘s middags maken. Dus ook als je vlucht te laat is om dezelfde dag door te gaan naar Andros, en je moet overnachten in Rafina, blijft het een 12-daags programma.

Heb je minder tijd, dan kun je de zuidelijkste van de beide 2-daagse tochten tussen Apikia en Batsi weglaten en er één 10-daagse doorgaande route van maken via Arni. (Bij de complete 12-daagse reis word je vanaf Batsi teruggebracht naar Apikia, vandaar wandel je via Ano Pitrofos naar Batsi en dan pas verder naar Gavrio.) Je kunt de reis ook nog verder inkorten; geef dan aan welke etappes je wilt wandelen.

Heb je meer tijd, dan kun je vanuit de meeste accommodaties ook nog andere wandelingen maken: zie de reisbeschrijving als document. Je kunt op alle locaties rustdagen invoegen.

Het arrangement is uitstekend te combineren met een van onze wandelarrangementen op andere eilanden als Tinos, Naxos en Santorini. Er zijn diverse veerboten tussen de Cycladen-eilanden. Zie de mogelijkheden op de Cycladen op onze website.

Tenslotte kun je het arrangement combineren met (onderdelen van) een van onze andere reizen. Wij helpen je dan graag met de logistiek.

Voor al deze opties: vraag een offerte.