Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Pilion trektocht individueel 2023
Reis code: SPWT213I
Type tocht: Wandelen-medium
Reis type: Individueel trektocht
Gebied: Pilion (schiereiland)
Aantal dagen: 10 (in te korten of uit te breiden)
  1. We hebben extra rondwandelingen vanuit diverse locaties: 1 vanuit Portaria, 5 vanuit Tsangarada-Agia Paraskevi, 1 vanuit Milies, 1 vanuit Kala Nera en 1 vanuit Agios Vlasios (transfer per taxi). Voor meer informatie: zie de reisbeschrijving als document.
  2. Voor een strandverlenging is het best geschikt: Agios Ioannis (de accommodatie ligt aan een zandstrand) en Kala Nera (leuk dorp en aardig strand). Je kunt vanuit Kala Nera ook een ritje maken met het toeristentreintje vanaf Lechonia naar Milies v.v.; voor- en natransport met lijnbus of taxi.
  3. Agria stelt als plaatsje niet veel voor, maar heeft een regelmatige busverbinding met Volos, de levendige havenstad met o.a. het uitstekende archeologisch museum.
  4. Het arrangement is makkelijk uit te breiden met een strandverblijf op de Sporaden; er zijn dagelijkse boten vanaf Volos naar Skiathos, Skopelos en Alonissos. Er zijn wandelmogelijkheden op deze eilanden, zie de boekjes die in de reisboekhandel te koop zijn.
  5. Ook kun je het arrangement combineren met (onderdelen van) een van onze andere reizen elders in Griekenland. We helpen je dan graag met de logistiek.

Vraag gerust advies en een offerte!

© 2013 - 2023 Anna Hiking. Alle rechten voorbehouden.