Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Individuele fietstocht van Ohrid naar Meteora 2020
Reis code: MKFT310I
Type tocht: Fietsen
Reis type: Individueel trektocht
Gebied: Macedoniƫ-Meteora
Aantal dagen: 14

Voorafgaand aan de reis kun je op eigen gelegenheid naar Ohrid gaan en daar verblijven.

We kunnen in Thessaloniki een hotel voor je boeken voor een stedenverlenging. Vlakbij de luchthaven ligt het forenzen- en strandplaatsje Perea, een fijne plek voor een strandverlenging.

Het arrangement is ook uit te breiden met een van onze vele andere arrangementen elders in Griekenland. We helpen je dan graag met de logistiek.

  • Een heerlijke verlenging kun je boeken op het schiereiland Chalkidiki. We bieden een actieve individuele vakantie aan op Kassandra met wandel- en fietsroutes (reiscode MKAS210I) en wandelreis Kassandra (reiscode MKWS210I).
  • Als je meer van Noord-Griekenland wilt zien, bevelen we onze wandeltocht aan langs de wijngaarden van Vermio en de Kato Olympos: Naoussa, Rapsani en Ambelakia. Voor meer informatie verwijzen we naar reiscode MKWH210I.
  • Vanuit Thessaloniki kom je snel in de Pindos (bus naar Ioannina) of de Pilion (bus naar Volos). In beide regio’s bieden we wandelreizen van verschillende zwaarte en reisduur.


Voor al deze opties: vraag een offerte.

Wij scoren een 5/5 uit 27 beoordelingen
© 2013 - 2020 AnnaHiking. Alle rechten voorbehouden.
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libMagickWand.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory