Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Naxos Strada indivueel 2024
Reis code: CNWT214I
Type tocht: Wandelen-medium
Reis type: Individueel trektocht
Gebied: Cycladen eilanden
Aantal dagen: 10 (uit te breiden)

Dit arrangement is uit te breiden met extra overnachtingen in alle accommodaties. Er zijn meer wandelingen vanuit diverse locaties. Je kunt vanuit Chora, Filoti en Apollonas een auto huren; daarmee kun je zelf rondrijden of gebruiken om naar het startpunt van een de extra rondwandelingen te rijden. Zie de reisbeschrijving als document onder ‘Extra wandelingen’.

Je kunt alle etappes van de Naxos Strada afbreken in een dorp dat op de route ligt, en vandaar met de taxi of lijnbus terug naar de accommodatie. Zo kun je de wandeling in kortere stukken opdelen en daarmee lichter maken; de reisduur wordt daarmee langer.

Het arrangement is uitstekend te combineren met een van onze wandelarrangementen op het buureiland Andros of het wandelarrangement op Tinos. Er zijn diverse veerboten tussen de Cycladen-eilanden. Zie de mogelijkheden op de Cycladen op onze website.

Tenslotte kun je het arrangement combineren met (onderdelen van) een van onze andere reizen elders in Griekenland. Wij helpen je dan graag met de logistiek.

Voor al deze opties: vraag een offerte.

© 2013 - 2024 Anna Hiking. Alle rechten voorbehouden.