Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Links naar andere websites

Op deze pagina bieden we een aantal interessante websites die ook zeker een bezoekje waard zijn. De links zijn onderverdeeld in categorieën, zodat je makkelijker kunt zoeken.
Als je iets mist, laat het ons weten. Het gaat ons om inhoudelijk interessante informatie, we reageren niet op verzoeken om pure ‘linkruil’.

Andros Routes ..Wandelen

Wandelen op Andros. Dit eiland is door de European Ramblers Association gecertificeerd is als High Quality/ Best of Europe trail! Absolute aanrader als wandelbestemming met een uitstekende wandelkaart.

Ga naar
AnnaHiking Wikiloc routes ..Wandelen

Routes die Anna op Wikiloc heeft gezet: gps-tracks met waypoints. Gratis te downloaden.

Ga naar
Aviclaim .Vervoer in en naar Griekenland

Bij vertraging, annulering of overboeking van uw vlucht bestaat er mogelijk recht op compensatie. Op basis van de afstand wordt het bedrag bepaald en deze kan oplopen tot € 600,- per persoon.

Ga naar
Bergwijzer ..Wandelen

Dit tijdschrift voor bergliefhebbers richt zich op wandeltochten, cultuur en natuur, bezienswaardigheden en de nieuwste buitensportmaterialen.

Ga naar
De Griekse Wereld .Griekenland

Maak kennis met de klassieke en hedendaagse Griekse cultuur, met haar literatuur, haar rijke muzikale traditie, haar kunst, haar kosmos.

Ga naar
De Wandelsite ..Wandelen

Wandeltochten georganiseerd door de deelnemers. Deze site is opgericht om liefhebbers van natuur, cultuur en avontuur bij elkaar te brengen. Elke wandeling gaat er een kaartlezer mee die de route leest.

Ga naar
Epirus startpagina .Griekenland

Alles wat met de Griekse provincie Epirus te maken heeft.

Ga naar
Eye4Cycling fietsvakanties ..Fietsen

Ben je op zoek naar een bijzondere fietsvakantie? Individuele fietsenvakanties en fietsen met een gids in kleine groepjes langs de mooiste plekken is onze passie!

Ga naar
Fietsvakantie informatie pagina ..Fietsen

Voor een goede start van je fietsvakantie.

Ga naar
Fietsvergelijkers ..Fietsen

Via Fietsvergelijkers.nl kun je alle type fietsen vergelijken zoals, elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en meer. Fietsvergelijkers, de wegwijzer naar je ideale fiets.

Ga naar
Greek Travel Pages .Vervoer in en naar Griekenland

Handige site om dienstregelingen van veerboten te vinden. Biedt meer dan dat, maar wij gebruiken hem vooral hiervoor.

Ga naar
Griekenland.net .Griekenland

Griekenland is een heerlijk en veelzijdig vakantieland. De Griekse eilanden met o.a. Kreta, Rhodos, Kos en Zakynthos zijn populaire vakantiebestemmingen en het vasteland is fraai met veel historische bezienswaardigheden en een rijke flora en fauna. Ontdek de mooiste stranden, idyllische bergdorpjes, pittoreske baaitjes en kies voor de beste vakantie aanbiedingen naar Griekenland. Ervaar de Griekse gastvrijheid, de moderne Griekse keuken of ga wandelen in de bergen. Vakantie in Griekenland is lekker relaxen op een terras aan zee. Kalo taxidi!

Ga naar
Hiking-site ..Wandelen

Informatie over hiking, navigatie, routes, EHBO, materialen, GPS, winkels, verzorging en buitensportboeken.

Ga naar
Lychnari .Griekenland

Lychnari is sinds 1987 hét Nederlandstalig tijdschrift over het hedendaagse Griekenland, met als ondertitel: "Verkenningen in het Griekenland van nu". Zeer interessant en deskundig geschreven. Persoonlijke aanrader!

Ga naar
Maroc Travel Collega's reisorganisaties/accommodaties

Voor bijzondere reizen naar Marokko. Bij Maroc Travel kennen ze Marokko, de bergen, de woestijn en de Berbers als hun eigen familie; het IS hun eigen familie.

Ga naar
NatureScanner overzicht natuurreizen ..Wandelen

Natuurreizen over de hele wereld. Mooie natuurfoto`s van nationale parken, de mooiste natuurreizen bij betrouwbare reisorganisaties. Veel aandacht voor informatie, waar AnnaHiking ook zelf aan bijdraagt.

Ga naar
Oriste! .Griekenland

Griekenland forum.

Ga naar
Papagiannis museum Elliniko .Griekenland

Een klein maar fijn museum in de dorpsschool van Elliniko, van de beeldend kunstenaar Theodoros Papagiannis. Vanaf de afslag is de hele weg langs Elliniko tot het Tsouka klooster gesierd met werken van hem en jonge kunstenaars die hij jaarlijks de kans geeft om hun werk te maken en tonen. Het is een permanente openlucht-expositie.

Ga naar
Parkos .Vervoer in en naar Griekenland

Op Parkos.nl kun je parkeerplekken boeken bij verschillende luchthavens, zoals Schiphol, Eindhoven Airport en Dusseldorf.

Ga naar
Pyrgos House Kythira Collega's reisorganisaties/accommodaties

De specialist in wandelvakanties en kleinschalige accommodaties op het Griekse eiland Kythira. Pyrgos House laat u het echte Kythira zien. Geniet er van!

Ga naar
RB-Media Internet Solutions Ondersteunende software

RB-Media Internet Solutions ontwikkelde onze website www.annahiking.nl en zette ons hoog op de kaart bij zoekmachines.

Ga naar
Schiphol .Vervoer in en naar Griekenland

Schiphol airport

Ga naar
Trackmaker free download Ondersteunende software

Uitstekend programma voor opmaken, redigeren en uitwisselen van GPS-data in diverse formaten (o.a. gpx). Gratis te downloaden vanaf deze site.

Ga naar
Tweevoeter ..Wandelen

Tweevoeter is een website voor liefhebbers van actieve vakanties in de natuur.

Ga naar
Vakantie boeken bij Nederlanders Collega's reisorganisaties/accommodaties

Op deze website kun je een vakantie boeken bij Nederlands/ Vlaams sprekende mensen met bed and breakfasts, campings, vakantiehuizen, hotels, appartementen en nog veel meer!

Ga naar
Vliegtuigen Volgen .Vervoer in en naar Griekenland

Gemakkelijk met de online radar op ieder moment kijken welk vliegtuig er voorbij komt vliegen en waar Griekenlandgangers zich in de lucht bevinden.

Ga naar
Wandelen op de Pilion ..Wandelen

Mooie site met wandelingen op het schiereiland Pilion. Duidelijke routebeschrijvingen, veel foto`s én GPS-waypoints. Alles gratis te downloaden.

Ga naar
Wandelmagazine ..Wandelen

Het tijdschrift voor de nieuwsgierige wandelaar, boordevol wandeltips. Van korte tot lange wandeltochten in Nederland en de rest van Europa. Ook is er veel aandacht voor landschap, natuur, cultuur en praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer.

Ga naar
Wandeloverzicht blogs ..Wandelen

Wandeloverzicht is jouw blog met de laatste tips, tricks & trends op het gebied van wandelen in de hele wereld.

Ga naar
Weerplaza Noord-Griekenland .Griekenland

Het weer rondom Ioannina voor de komende 14 dagen en in detail voor de komende 24 uur.

Ga naar
Xenonas Fos ke Choros Kythira Collega's reisorganisaties/accommodaties

Kom genieten op magisch Kythira bij Xenonas Fos ke Choros. Guesthouse Licht en Ruimte is een kleinschalig guesthouse gebouwd in de tradionele stijl. Het is centraal gelegen, omringd door groene cipressen en authentieke dorpjes, het ideale ontdek je plekje vertrekpunt.

Ga naar