Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Andros Route trektocht individueel 2021
Reis code: CAWT211I
Type tocht: Wandelen-medium
Reis type: Individueel trektocht
Gebied: Cycladen eilanden
Aantal dagen: 12 (in te korten en uit te breiden)

Als je met de ochtendboot aankomt (vertrekt om 7:30 uit Rafina), kun je de wandeling van dag 2 ‘s middags maken. Dus ook als je vlucht te laat is om dezelfde dag door te gaan naar Andros, en je moet overnachten in Rafina, blijft het een 12-daags programma.

Heb je minder tijd, dan kun je de zuidelijkste van de beide 2-daagse tochten tussen Apikia en Batsi weglaten en er één 10-daagse doorgaande route van maken via Arni. Bij de complete 12-daagse reis word je vanaf Batsi teruggebracht naar Apikia, vandaar wandel je via Ano Pitrofos naar Batsi en dan pas verder naar Gavrio.

Heb je meer tijd, dan kun je vanuit de meeste accommodaties ook nog andere wandelingen maken: zie de reisbeschrijving als document. Je kunt op alle locaties rustdagen invoegen.

Een mooie combinatie is het buureiland Tinos. We bieden daar een 7-daags arrangement met 5 wandelingen aan: zie reiscode CTWM211I.

Nog iets verder naar het zuiden liggen de Cycladen-eilanden Naxos en Santorini; hier bieden we een 8-daags arrangement aan.

Verder kun je op alle eilanden een auto huren, we adviseren je graag. Er zijn diverse opgravingen en plekjes in het binnenland die per auto verkend kunnen worden.

Tenslotte kun je het arrangement combineren met (onderdelen van) een van onze andere reizen. Wij helpen je dan graag met de logistiek.

Voor al deze opties: vraag een offerte.

Wij scoren een 5/5 uit 27 beoordelingen
© 2013 - 2021 AnnaHiking. Alle rechten voorbehouden.