Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Wandelen met Fred en Annelies kan ik iedereen aanraden! Tzoumerka begeleid, juli 2009

Ik heb vorig jaar al kennis gemaakt met Annelies en Fred tijdens de E-4 wandeling. Deze vakantie was zodanig goed bevallen, dat het voor mij  reden was om wederom op pad te gaan met deze geweldige mensen. De wandelingen door Fred en Annelies uitgezet waren prachtig en ook afwisselend, iedere dag had weer een eigen karakter qua natuur, vergezichten, dorpjes, stijgen/dalen eigenlijk te veel om op te noemen. Wat mij het meeste treft wanneer je vakantie viert met Fred en Annelies is de liefde voor het land en de mensen, zij zijn in staat om dit over te brengen op ons als gast.

Afgezien van alle prachtige wandelingen zijn ook de maaltijden tijdens een vakantie van groot belang en ook hier zullen Fred en Annelies je niet teleurstellen. Altijd zal Annelies overleggen met degene die de maaltijden bereiden om een zo’n fantastisch mogelijke variatie van groenten, vlees, vis aan ons te presenteren. Iedere avond was het weer een verassing.
Apart is ook dat bij het verkassen naar een ander hotel, je koffers zomaar ineens op je kamer staan, je vraagt je af wie die service dan wel verleent. 1 x raden Fred en Annelies natuurlijk.
Wandelen met Fred en Annelies is een aparte en bijzondere belevenis en kan ik iedereen aanraden.

Terug naar de vorige pagina
Wij scoren een 5/5 uit 29 beoordelingen
© 2013 - 2021 AnnaHiking. Alle rechten voorbehouden.