Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
 Sponsorprojecten

Projecten waaraan we bijdragen

We dragen bij aan verschillende projecten die een relatie hebben met de activiteiten van AnnaHiking:

  • Andros Routes: onderhoud aan de paden van Andros
  • Friends of the Kalderimi: onderhoud aan de paden van de Pilion
  • MOm: natuurbescherming in de Egeïsche Zee

Andros Routes

De vrijwilligers van Andros Routes hebben als doel de wandelpaden van Andros te revitaliseren en ze als gemeenschap weer creatief te benutten. Ze slagen daar bijzonder goed in; we hebben nergens in Griekenland zo goed onderhouden en gemarkeerde paden gezien! Wij dragen bij aan het project door bij iedere boeking het boekje “Hiking op Andros” (Nederlandstalig) en de wandelkaart van Andros aan te bieden, en voor iedere gast die via ons boekt op Andros een donatie te doen aan de organisatie.

Friends of the Kalderimi (Pilion)

De vrijwillligers van The Friends of the Kalderimi onderhouden en markeren de klassieke geplaveide muildierpaden (kalderimia) op de Pilion. Omdat onze gasten ook van deze paden gebruik maken, doen we voor iedere gast die via ons boekt op de Pilion een donatie aan deze organisatie.

MOm en het Mariene park Sporaden

MOm is een Griekse organisatie die zich bezighoudt met de bescherming en promotie van het kust- en zee-milieu van Griekenland. Hun boegbeeld is de Mediterrane monniksrob, de enige zeehondensoort in de Middellandse Zee en tevens de meest bedreigde zeehondensoort op aarde. Alonissos ligt aan de rand van het Mariene Park Sporaden en heeft een informatiecentrum van MOm; zo hebben we kennis gemaakt met de organisatie. Om deze te steunen, hebben we een Mediterrane monniksrob `geadopteerd`: Belucci, en dragen zo jaarlijks bij aan deze organisatie.

Wij scoren een 5/5 uit 17 beoordelingen
© 2013 - 2022 AnnaHiking. Alle rechten voorbehouden.