Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Begeleide fietstocht van Ohrid naar Meteora 2024
Reis code: MKFT314B
Type tocht: Fietsen
Reis type: Begeleid
Gebied: Macedoniƫ-Meteora
Aantal dagen: 14

Voorafgaand aan de reis kun je op eigen gelegenheid naar Ohrid gaan en daar verblijven. Je kunt ook vliegen op Skopje (vanaf Eindhoven) en een luchthaventransfer naar Ohrid bijboeken.

We kunnen in Thessaloniki een hotel voor je boeken voor een stedenverlenging. Vlakbij de luchthaven ligt het forenzen- en strandplaatsje Perea, een fijne plek voor een strandverlenging.

Het arrangement is ook uit te breiden met een van onze vele andere arrangementen elders in Griekenland. We helpen je dan graag met de logistiek.

Vanuit Thessaloniki kom je b.v. snel in de Pindos (bus naar Ioannina) of de Pilion (bus naar Volos). In beide regio’s bieden we wandelreizen van verschillende zwaarte en reisduur.

Wil je nog meer fietsen, dan kun je naar Athene (vliegen of per lijnbus) waar onze individuele fietstocht over de Saronische eilanden van start gaat. Ook kun je vliegen naar Rhodos voor een individuele fietstrektocht over het eiland. Per lijnbus kun je naar Evia voor een individuele fietstocht over het eiland. Bij al deze fietstochten zijn huurfietsen inbegrepen.

Voor al deze opties: vraag een offerte.