Leesbaarheid:  A A A    |   Meer contrastTerug naar kleur
Noord-Griekenland Vermio & Kato Olympos individueel 2020 – VERLAAGD IN PRIJS
Reis code: MKWH210I
Type tocht: Auto & Wandelen
Reis type: Individueel minitrekking
Gebied: Noord-Griekenland
Aantal dagen: 8 (uit te breiden met rustdagen)

Je kunt in elke accommodatie verlengen voor extra dagen ter eigen besteding.

We kunnen een hotel voor je boeken in Thessaloniki voor een stadsbezoek. Dicht bij de luchthaven ligt het strand- en forenzenplaatsje Perea, heel geschikt voor een strandverlenging.

Het arrangement is ook uit te breiden met een van onze vele andere wandelarrangementen elders in Griekenland. We adviseren je dan graag aangaande de logistiek.

  • Een mooie uitbreiding is b.v. Meteora met twee wandelingen langs de kloosters en een wijnproeverij bij een biologische wijngaard.
  • Een meer inspannende reis is de wandeltrektocht over de Olympos met 3 overnachtingen in berghutten. De reis begint en eindigt in een comfortabel hotel in Litochoro. Meer informatie vind je bij reiscode OPWT310I.
  • Een heerlijke verlenging kun je boeken op het schiereiland Chalkidiki. We bieden een actieve vakantie aan op Kassandra met wandel- en fietsroutes: zie reiscode MKAS210I.
  • Vanuit Thessaloniki kom je snel in de Pindos (bus naar Ioannina) of de Pilion (bus naar Volos). In beide regio’s bieden we wandelreizen van verschillende zwaarte en reisduur.


Voor al deze opties: vraag een offerte.

Wij scoren een 5/5 uit 27 beoordelingen
© 2013 - 2020 AnnaHiking. Alle rechten voorbehouden.